egy angyallány napjai ;
?????? ?? © ? ? ? ? ?
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 jelentkezés
tulajdonképpen ez a nyár tényleg fantasztikus most. igazából minden rendben. minden hétköznap korán reggel 6 óra 20 perckor kelek, hogy menjek keresztanyukámhoz. már komolyan el tudja látni magát rendesen Danával teljesen egyedül is, de azért nagy biztonságérzetet ad neki, ha ott vagyok. mosogatok, takarítgatok, Danázunk, együtt reggelizünk, beszélgetünk, nevetünk... nagyon jól érzem magam velük, és fura, de egyáltalán nem zavar, hogy miattuk kelek korán. még élvezem is. délutánonként általában tanulok, ugyanis közeledik az édes jó drága nyelvvizsga, amit igazán szeretnék 85 százalék fölött megcsinálni. tényleg, tényleg, tényleg nagyon sokat tanultam rá, és szeretném ha még okosabb lennék angolból ezentúl is. de szükségem van egy igazán jó nyelvvizsgára, egy papírra, ami megnyugtat, hogy megérte ennyit tanulni. ha nem tanulok, általában dáviddal, vagy a barátaimmal vagyok. jó vele. jó velük, mindenkivel. abszolút jó élményeim vannak most, és gond egy szál sem! :))
közeledik lassan a 18. szülinapom, de erre gondolni sem szeretnék nagyon, egyenlőre ezeket a napokat/heteket akarom igazán, nagy beleéléssel átélni :))
mellesleg szerelmes vagyok a grace klinika sorozatba. annyira annyira annyira imádom !! <3
lassan indulunk nyaralni, őszülni, telelni, fene sem tudja. de összebújni mindenképp :)) <3
ó, és ma vagyunk mindenféle felesleges számítgatások szerint másfél éve együtt. milyen fura, hogy mennyi minden változott azóta! változtunk. már annyira nem tartom fontosnak, hogy bármi is számoljak hetekben, napokban, hónapokban. az a fontos, hogy vagyunk. és boldogan. nem számít az idő ..

imádlak, 
élet




? "jelentkezés" was Posted On: 2011. augusztus 4., csütörtök @20:57 | 0 hozzászólások ?

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from ¦¦¦ Cursor from Images from ¦

?????? ?? © ? ? ? ? ?