egy angyallány napjai ;
?????? ?? © ? ? ? ? ?
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 utolsó hetek
itt csücsülök, hajcsavarókkal a fejemen, kakaót szürcsölgetek, a poén kedvéért néha felkapom a régi olvasószemüvegem - ami körülbelül háromszor volt egész életemben rajtam -, és grace klinikát nézek.

lassan véget ér az évvégi hajtás. még néhány szösszenetnyi utolsó témazárót írunk - szám szerint kettőt a jövő héten, és kezdődik az édes semmittevés. a suli terén. addig még van egy 6 órás, egy 2 órás edzésem, és egy majdhogynem egésznapos gálám, ami nagyon jó lesz. lesz remélem sok-sok kép, és sokat mosolygunk, nevetünk majd. utána folytatódik még egy hétig a nagy készülődés - a duó, a versenycsoport, közben egy kis alkalmi munka, és VERSENY!


időközben persze Dőrét sokszor meglátogattam, kifejlesztett egy házi nutellát - pontosabban A Naitellát. ő főzi még mindig a világ legfinomabb kávéját, övé a legfinomabb elrontott szivárványtorta citromos krémje, és ő tűri el minden alkalommal az instagram programmal kattintgatott képeimet.
(újabban egészen beleszerelmesedtem a telefonomba, mindenhol kattintgatok :))

malnastea néven elér, aki szintén függőségben szenved az instagramtól



na és AZTÁN édes semmittevés.
majd sokat strandolunk, mekizünk, jegeskávézunk, margitszigetezünk, henyélünk, örülünk a melegnek, kihasználjuk az utolsó még-el-nem-használt-szülői-igazolásainkat a suliban, és kezdődik a nyár.  

el sem hiszem

 ez itt a Cicó, flegma fejjel, élete első bundáskenyérsütésénél

olyan fura kimondani! még nincs bennem az a "jaj, legyen már vége" érzés, és nem is szeretném. a dolgozatokat még gyorsan megírom, és elszórakozgatunk. a versenyen szeretnék már ott lenni, igazán jól teljesíteni, és mély levegőt venni, kifújni, és azt mondani.. maximálisan teljesítettem, teljesítettünk, az első helyért.

a verseny utáni napokban minimum 10 órákat alszom, sokat tumblrezek, napozok a kertben, új könyvet a régi könyv után olvasok ezerrel, mosolygok, változom, örülök, boldogulok, és dologozom! ami az öröm-forrásba tartozik.


? "utolsó hetek" was Posted On: 2012. május 31., csütörtök @19:33 | 0 hozzászólások ?

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from ¦¦¦ Cursor from Images from ¦

?????? ?? © ? ? ? ? ?