egy angyallány napjai ;
?????? ?? © ? ? ? ? ?
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 here comes the summer !
kicsit fáradtan, lassan negyed 12 felé kedvem támadt írni. az ablak teljes mértékben ki van tárva, mégsem érzem, hogy a levegő áramolna befelé - hozzá kell tennem, hogy nem tudom, hogy egy évvel ezelőtt volt-e bármikor is utoljára ennyire nyitva az ablakom. hivatalosan is itt a nyár. igen. ez az az állapot, amikor úgy döntesz, hogy kiülsz olvasni egy szál trikóban és kisgatyában, és mégis meleged van. sötét van, és meleg. ah, ez a kettő együtt olyan rég érvényesült! és ez annyira jó. lassan jön a tipikus esti nyár-illat is, holnap nyári paplant kell húznom, mert a téli nem túl alkalmas már, és erőteljesen szükségem van egy csini új szandálra. 3 napja van szünet, mégis teljesen úgy érzem, mintha csak egy hosszú hétvége vége felé közelednénk. és mégsem!

 tényleg nyár van !!!

annyi jó dolog történik azóta. az életem teljesen felfelé ível!
holnap megkapom az állást a h&m-ben, amire olyan régóta vágytam. annyira örülök neki!
ma egy hirtelen jött hívás folytán kiderült, hogy a két hét múlva esedékes edzőtábor egyik vendégtanár-estéjén én fogok tanítani 100 ember feletti létszámnak másfél órán keresztül. felkértek. annyira lesokkoltam az örömtől! konkrétan ezáltal mindenki megismer. szeptembertől úgy kezdem a táncsulit, hogy csomó embernek fogalma lesz rólam. ott leszek a napi programok listán, és ÉN fogok koreografálni ennyi embernek. annyira annyira annyira jó, hogy el sem tudom hinni. izgulok, de teljes mértékben pörgök a tábor gondolatától. a rengeteg edzés, a hideg ásványvizes palackok, a boltba-járás, az esti röhögések, a fürdő-foglalás, a napi szinten két gatyaváltás, a napi csoki és kiskóla-adag, a cigizőket kísérgetés, a beszélgetések, a röhögéstől való fetrengések, a neonpólók, az ajándékok, a 'megcsináltuk' érzés, a tánc-jamland-érzés, jaj! alig várom!!!
a másik jó dolog, hogy minden nap napozok, és már most tök jó színem van. végre barna vagyok, nem vörös, és szőke egyszerre. :)

elterveztem, hogy jól esne Dórinak és nekem egy nyugis nap, így tegnap sikerült kimenni a Margitszigetre. eszméletlenül jó volt. megbeszéltük, hogy viszünk egy-egy ízesített sört, kekszet, és chipset, és kizárólag nyugizunk. beszélgetünk, és örülünk a jó időnek. és így is volt. órákig csücsültünk kinn a vízparton, meg a benti padokon, majszoltunk, míg tele nem lett a hasunk teljesen, söröztünk, és beszélgettünk. az idő is nagyon kellemes volt.
ő megnyugodott kicsit a holnapi szóbelijével kapcsolatos fosások miatt, én pedig jól éreztem magam, mert elkezdődött a nyár, és a Dórival való chillek egyike. megyünk még 4 napra Törökbálintra, ami egyenlő egy teljes mértékű napozós-olvasós-sorozatnézős-fetrengős-sütögetős-evős-vagyunkésörülünkhogynyárvan nyaralásnak. ahol az Arimama kávéval vár minket reggel, ahol az ebéd mindig finom, ahol mindig friss zsömle, sózott paprika és paradicsom meg felvágott a vacsi a teraszon, és ahol mindig addig filmezünk éjszakába nyúlóan, míg az egyikünk fel nem adja már. imádok ott lenni. és a legjobb, hogy Dőrével tényleg eszméletlen jó nyaralás. annyira összeillünk, ha fetrengésről van szó! és valamiért egymás mellett mindig önmagunk lehetünk. teljen el bárhány év.

eeeezt ettük mind

ma pedig Adrinál voltam, és dinnyéztünk. órákig dumcsiztunk náluk, jól elpunnyadtunk az ágyán, aztán nézőként részt vettünk Dávid meccsén, és annyira jó volt! megnyerték 5-0-ra, feljebb jutottak a ranglétrán, így tudom, hogy Cicó, aki épp egy étteremben ücsörög és lefogadom, hogy megivott már két sört, boldog. és ez mindennél többet ér. holnap pedig erősen remélem, hogy a már lassan két hete együtt nem alvásunkat tényleg megszakítjuk. nem zavar a sok doboz, sem a felújítás, sem a por. csak legyen már Cicóisztikus este végre !!

ó, és mellékesen Dóritól kaptam egy pár fekete tollas fülbevalót. imádom.

ja, meg Anyukájától egy üveg nutellát. ami valamiért mindig csábítóan és gonoszan kacsintgat felém MINDEN ÁLDOTT ESTE. Katit ezért nagyon meg fogom még szorongatni.

ó, és a nyár kezdő sorozata: pretty little liars
(a grace klinika 7. évadjának utolsó része után, persze)
egy részt láttam, az a tipikus csajos, néhol megjátszott, de borzasztóan jó zenékkel aláfestett sorozat
olyan, aminek az első 20 percében azon gondolkodsz, mit keresel a gép előtt, aztán valamiért megfog, mert a következő részt látnod kell

58 kg, igen, ez a cél! az már semmi az én mínusz 11-emhez képest (:
boldog nyarat!
? "here comes the summer !" was Posted On: 2012. június 17., vasárnap @23:44 | 0 hozzászólások ?

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from ¦¦¦ Cursor from Images from ¦

?????? ?? © ? ? ? ? ?