egy angyallány napjai ;
?????? ?? © ? ? ? ? ?
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 elmélkedés ;

néha azon gondolkodom az ember meddig bírja. tehát, biztos van egy bizonyos határ, nem?
valami olyasféle határra gondolok, amikor az ember már tényleg nem bírja tovább. értitek? és itt most nem arról beszélek, amikor azt mondjuk, 'elég  volt, most már elegem van', hanem amikor az ember ténylegesen belefárad valamibe. valami olyan dologba, ami egyszerűen számára felfoghatatlan.
valami olyan dologba, ami egyszerűen örök szorongatásban tartja, mintha kötelek tartanák össze. folyton jelen vannak, olyan, mintha soha az életben nem tudna megszabadulni tőlük. szörnyű érzés. szorongató, szorongó, és egyszerűen még mindig felfoghatatlan. mert egyszerűen már van egy pont, amikor azt hiszem,  
képtelen vagyok többet sírni emiatt. aztán rájövök, hogy még mindig nem fogytak el a könnyek, hogy még mindig képesek megbántani. és már nem azzal bántanak meg, amit mondanak, hanem azzal, hogy még mindig mondják. néha úgy érzem senki nem ért meg. és nem is fognak, szerintem. azt hiszik, tökéletes, mosolygós életem van, tökéletes ruhákkal, kapcsolattal, családdal, iskolával, barátokkal.néha az emberek arcába, kiáltanám, hogy NEM, egyáltalán nincs így! és még ezek a sorok között is úgy hat, hogy biztosan egy átmeneti probléma miatt sír a szám. néha irigylem néhány ember problémáit, de a biosz tanárunk jól megfogalmazta: mindenkinek a saját szemével szörnyű az, amit ő szörnyűnek talál. mindig a saját életünkhöz mérjük más problémáit. van határ a kettő között, el tudjuk dönteni, mi az, amit még elbírnánk, és mi az, amit nem.
persze, hát ott van a nem is!
mindig hazudunk magunknak. hazudunk arról, hogy nem bírjuk, hazudunk arról másoknak, hogy mennyire jól vagyunk, hazudunk arról, hogy mennyire jól viseljük az adott problémát. hazudunk arról, hogy épp miért vagyunk szomorúak, és hazudunk az egész világnak arról, mennyire elégedettek is vagyunk magunkkal.
mindenről hazudunk
és valójában csak azért, mert fogalmunk sincs arról, meddig bírjuk még. fogalmunk sincs arról, mit jelent az a kifejezés, hogy 'jól lenni', csak viszonyítani tudunk. fogalmunk sincs arról, hogy a problémák vajon igazi problémának számítanak-e, vagy csak átmeneti stressznek, és fogalmunk sincs arról, milyen is valójában az elégedettség önmagunkkal szemben.

semmiről sincs fogalmunk
? "elmélkedés ;" was Posted On: 2011. február 24., csütörtök @20:06 | 0 hozzászólások ?

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from ¦¦¦ Cursor from Images from ¦

?????? ?? © ? ? ? ? ?