egy angyallány napjai ;
?????? ?? © ? ? ? ? ?
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 meseféle titkos szerelem

minden nap olyan mozgalmasnak indul! tényleg, egyszerűen minden egyes nap tudom, hogy valami varázslatos dolog fog történni, még akkor is, ha tudom, lesz pár óra, amit egyedül az ágyamban töltök. vagy egyszerűen csak itthon. olyan jó így élni, komolyan! annyira élvezem ezt most. azt, hogy minden egyes dolognak örülni tudok. hogy beszívom a levegőt, mikor ülök a buszon, hallgatom a zenét, és gondolkodok. olvasok. megyek, táncolok, örülök, nevetek. hazajövök, pihenek. készülődök, sminkelek, öltözök, elkészülök, tükörbe nézek, mosolygok. pakolászok. teszek-veszek, testpermetet fújok magamra. kókuszos. dóritól kaptam névnapomra. nagyon szeretem! szépnek találom magam - eljutottam idáig! egyszerűen olyan, mintha minden egyes napomat csillámporok vennék körül. minden egyes nap olyan furán jó érzésem van. minden egyes nap mosolygok. szívből nevetek! olyan rég volt már ez. borzasztóan örülök.
ez most valahogy más. nem az a boldogság vagy vidámság, amit akkor érzek, amikor minden rendben, vagy ideiglenesen két napig a föld felett lebegek. ugyan! ez valami teljesen más. belengi minden napomat, nem vagyok mérföldekkel a föld felett. egyszerűen valahogy örülök a valódi, és számomra nem valódi dolgoknak. össze-vissza beszélek. nem baj, nem érdekel. próbálom szavakba foglalni milyen jó most. annyira annyira annyira élvezem. :)
úgy érzem elég ügyetlenül fogalmazom meg azt, amit érzek. valamiért mostanában rengeteget beszélgetek az érzelmeimről, főleg neki. csak beszélek, beszélek, és már nem érzem úgy, hogy elvesznek a szavak, vagy jobb, ha magamban tartom. már nem érzem azt, hogy mikor kimondok valamit nem érzek erős mögöttes tartalmat. egyáltalán nem! egyszerűen kimondom, és érzem, hogy elszáll a levegőben, de a jelentése ott marad, maradandón. nem érzem úgy, hogy fölösleges beszélni, vagy elveszti értelmét. vagy hogy nem érti senki. egyszerűen könnyedén teszem azt, ami jól esik. könnyedén engedem ki, könnyedén teszem azt, amit szeretnék. azt hiszem elkezdtem a változás igazi útját járni - azt, hogy önmagam legyek. és ez a legjobb dolog szerintem ami történhetett az elmúlt pár hétben.



csak ültünk a stégen, csöndben. aztán beszélgettünk. megállás nélkül. múltról, a múlt fájdalmairól. az elmúlt pár hétről, az elmúlt lassan másfél évről. hibákról, eltitkolt dolgokról. mindenről. beszéltünk a jelenről, az örömről, a bizonytalanságról, a változásokról. érzésekről, egyszerű szavakba foglalva, mégis bonyolult, mögöttes, mély érzéseket átélve beszélgettünk, beszéltünk, főleg én. csak mondtam, mondtam, néhol könnyeket eresztve, sokszor a pólójába dörgölve arcomat. beszélt ő is. kevesebbet ugyan, de tudom, mennyit jelentenek neki. nevettünk is. csókoltunk, sokat. beszéltünk jövőről. megváltozott énjeinkről. félelmekről, reményekről, bizakodó dolgokról. pizzáztunk. sorozatot néztünk, és tiszta szívből röhögtünk az olcsó poénokon. fetrengtünk, egymáson átmászva bámultuk azt. söröztünk, és haveri módon nyammogtunk egymás mellett. még volt cherry coke is. a kedvencem, bár szerintem az új kinézete szar. na mindegy. fürödtünk, és együtt indultunk neki az éjszakának. a hídon álltunk. bámultunk, nézelődtünk, és beszélgettünk. fényeket lestünk, tériszonyosan bámultunk a messzeségbe. lefelé. titkokról beszéltünk. eddig el nem mondott dolgokról.
mindenről. az életről, rólunk, és arról, milyen jó is egymásba szerelmesedni úgy, mint eddig talán sohasem
? "meseféle titkos szerelem" was Posted On: 2011. június 13., hétfő @23:13 | 0 hozzászólások ?

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from ¦¦¦ Cursor from Images from ¦

?????? ?? © ? ? ? ? ?